Vila Tanase este locul in care orice turist se poate simti simti bine, indiferent de standardele pe care le are. In cele 32 de camere duble si doua apartamente se pot caza 80 de turisti, indiferent ca sunt liceeni, studenti sau familii cu copii. Fiecare camera este prevazuta cu baie in care exista cabina de dus. De asemenea, centrala proprie furnizeaza apa calda non-stop. In camere exista televizoare LCD, frigidere cu congelator si paturi matrimoniale. Fiecare camera este prevazuta cu balcon. In plus, clientii vilei pot beneficia de internet wireless gratuit.

In curtea vilei exista 32 locuri de parcare, ceea ce inseamna ca fiecarei camere ii corespunde si un loc de parcare – parcarea este pazita zi si noapte. De asemenea, in curtea spatioasa exista foisor, gratar/barbecue, loc amenajat de joaca pentru copii.

Intre alte facilitati oferite turistilor se numara: doua terase, restaurant, bar, schimb valutar. Bine de stiut, pe terase se pot servi produse comandate la restaurant, dar si produse proprii. Toate serviciile pe care personalul Vilei Tanase le ofera sunt de cea mai buna calitate si sunt pliate pe cerintele tuturor clientilor.

Tarife Vila Tanase

01 Mai – 25 Iunie: Camera 2 Locuri 80 RON/noapte, Duplex: 160 RON/noapte
26 Iunie – 11 Iulie: Camera 2 Locuri 110 RON/noapte, Duplex: 200 RON/noapte
12 Iulie – 25 Iulie: Camera 2 Locuri 130 RON/noapte, Duplex: 230 RON/noapte
26 Iulie – 25 August: Camera 2 Locuri 180 RON/noapte, Duplex: 300 RON/noapte
26 August – 16 Septembrie: Camera 2 Locuri 120 RON/noapte, Duplex: 210 RON/noapte

Lasa-ne un rating si o recenzie

Ratingul tau pentru aceasta listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Cauta

E indicat ca recenzia ta sa contina peste 140 de caractere

building Detii sau lucrezi aici? Revendica acum! Revendica acum!

Claim This Listing