Checkout Restaurant DVG Vezi video

Restaurantul-terasa DVG este situat in mijlocul distractiei, pe plaja ce abunda de turisti. Fiind situat la doar 20 de metri de plaja insorita, acest restaurant este locul ideal pentru cei care doresc sa manance ceva gustos si sanatos dupa o zi de stat la plaja, sau sa bea o bere rece intre reprizele de intrat in valurile marii.

Aflat pe Aleea Promenada, Restaurantul-terasa DVG se invecineaza cu Discoteca Ring si cu frumosul Hotel Forum, aflandu-se practic intre acestea.

Restaurantul detine o terasa spatioasa si frumos amenajata unde chiar si in cele mai fierbinti zile turistii se pot bucura de racoare. Pentru cei care doresc ca vacanta lor romantica sa fie perfecta, restaurantul le pune la dispozitie locuri in salonul intim, decorat cu bun gust.

Meniul este variat, acesta acoperind o intreaga varietate de gusturi. Preparatele cu specific romanesc si international sunt facute in cele mai bune conditii, angajatii avand mare grija sa pastreze standardele de calitate din domeniu. Restaurantul pune mare pret pe curatenie si, din acest motiv, clientii pot fi siguri ca primesc produse proaspete pregatite intr-un mediu curat si ingrijit.

Terasa ofera relaxarea de care este nevoie, dispunand si de un gratar, ceea ce inseamna ca preparatele bine rumenite vor gadila papilele gustative ale turistilor care prefera produsele pe gratar. In cazul in care oaspetii prefera pizza, la Restaurantul DVG au de unde sa aleaga.

In plus, la DVG grupurile organizate beneficiaza de oferte speciale si reduceri substantiale. In incinta restaurantului se pot organiza mese festive sau protocolare, cu meniuri personalizate.

Detalii aditionale

 • Adresa web:

  https://www.facebook.com/DVGCostinesti/

 • Telefon rezervari:

  0761 118 801

Arata tot

  Lasa-ne un rating si o recenzie

  Ratingul tau pentru aceasta listare

  angry
  crying
  sleeping
  smily
  cool
  Cauta

  E indicat ca recenzia ta sa contina peste 140 de caractere

  building Detii sau lucrezi aici? Revendica acum! Revendica acum!

  Claim This Listing