Checkout Gossip Club Vezi video

Gossip Summer Residence se afla pe Faleza Promenada, astfel ca iubitorii de muzica buna si distractie nu au cum sa il rateze. Noul club este din ce in ce mai popular in randurile tinerilor care vor sa petreaca seri de vis pe ritmuri de house, pop si dance.

Tinerii si toti cei cu sufletul tanar aleg Costinestiul pentru viata sa agitata de noapte, in care bautura curge, picioarele nu fac pauze cand vine vorba de dans si distractia este omniprezenta. Club Gossip ofera exact ceea ce trebuie pentru a mentine un suflet tanar – muzica buna, bautura la preturi accesibile si oameni alaturi de care se poate petrece pana in zori.

Clientii Gossip sunt oameni care iubesc frumosul asa ca, in serile racoroase de vara, clubul ii invita in lumea artei dansului. Fete frumoase imbracate cat sa aprinda beculetul fanteziei asteapta sa se distreze alaturi de clientii zambitori si, alaturi de bautura ieftina, vacanta poate fi doar perfecta!

La Club Gossip toata lumea petrece, de la barman la invitatii de pe scena! Aici sunt invitati cei mai cunoscuti DJ si cantareti. Acest loc energic ofera mereu surprize placute celor care-l viziteaza, clientii putandu-se astepta la seri cu muzica excelenta si bauturi la preturi surprinzatoare.

Deci Club Gossip este paradisul celor ce vor sa petreaca nopti de neuitat alaturi de prieteni si sa cunoasca oameni noi, pe ritmul muzicii.

Detalii aditionale

  Arata tot

   Lasa-ne un rating si o recenzie

   Ratingul tau pentru aceasta listare

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Cauta

   E indicat ca recenzia ta sa contina peste 140 de caractere

   building Detii sau lucrezi aici? Revendica acum! Revendica acum!

   Claim This Listing