Inima Costinestiului pulseaza cu muzica buna si oameni plini de viata. Mega Discoteca Tineretului nu are nevoie de prezentare, ea fiind deja cunoscuta de toti cei care au vizitat cel putin o data Costinestiul.

Mega Discoteca Tineretului se confunda cu statiunea Costinesti in sine. Aceasta discoteca isi intampina clientii cu muzica buna si personal prietenos, fiind una dintre cele mai mari discoteci in aer liber din Europa. Arsenalul ei de lupta nu e mereu acelasi. Iese mereu la atac cu ceva nou, pe scena aparand mereu nume cunoscute precum Simplu, Voltaj, Smiley si alti artisti populari din Romania si nu numai.

Spectacolele sunt perfecte. Artistii care incanta auzul petrecaretilor sunt acompaniati de dansul incredibil al frumoaselor animatoare, de uralele vesele ale publicului si de jocul de lasere si lumini. Si cum distractia se impaca bine cu bautura, aici se gasesc bauturi pentru toate gusturile, de la cocktailuri sofisticate la berile reci care dau mai multa pofta de dans.

La Club Tineretului preturile sunt accesibile deci distractia poate continua la nesfarsit. Costinestiul nu ar fi numit statiunea tineretului fara acest loc, fiind deja o traditie pentru turisti sa se distreze aici alaturi de cunoscuti si necunoscuti, pe ritmul energic al muzicii bune.

Detalii aditionale

  Arata tot

   Lasa-ne un rating si o recenzie

   Ratingul tau pentru aceasta listare

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Cauta

   E indicat ca recenzia ta sa contina peste 140 de caractere

   building Detii sau lucrezi aici? Revendica acum! Revendica acum!

   Claim This Listing