Checkout Disco Ring Vezi video

Club Disco Ring este o discoteca in aer liber din Costinesti, una dintre cele mai vechi astfel de locatii din zona. Inca din trecut se bucura de prezenta celor mai cunoscute nume ale muzicii romanesti cum ar fi Holograf, Pro Musica sau Cristal iar in prezent, la Ring sunt invitate staruri din domeniu pentru a incanta publicul numeros si iubitor de distractie.

Cu o traditie indelungata, clubul care se afla pe strada al carui nume il si poarta este alegerea ideala pentru cunoasterea unor oameni veseli si plini de viata.  DJ cunoscuti precum Geo Da Sylva, Ellie White, Tony Tomas, DJ Ajba, DJ Juvis ajuta in fiecare vara la crearea atmosferei unice a acestei bijuterii, multi turisti alegand-o tocmai pentru muzica de calitate si spectacol.

La Ring totul este spectacol, de la petrecaretii neobositi, care canta cat ii tin plamanii si danseaza pana la epuizare, si pana la animatoare care alinta privirile iubitorilor de frumos cu dansuri profesioniste. Club Disco Ring este lumina si viata, spectacolele de lasere fiind incredibile si oferind senzatia de libertate pe care toti clientii o doresc. Pentru mai multa distractie si experiente de neuitat, se poate dansa si in spuma. Petrecerile se tin lant, pana dimineata, asa ca Disco Ring e alegerea perfecta pentru sufletele tinere care doresc o vacanta de neuitat.

Detalii aditionale

  Arata tot

   Lasa-ne un rating si o recenzie

   Ratingul tau pentru aceasta listare

   angry
   crying
   sleeping
   smily
   cool
   Cauta

   E indicat ca recenzia ta sa contina peste 140 de caractere

   building Detii sau lucrezi aici? Revendica acum! Revendica acum!

   Claim This Listing